Set Aksesoresh per Kuzhine

Free shipping
BM0871136
1, 500 Lek
In stock
Price in points: 1500 points
+
Add to wish list
Anja's Home
Anja's Home është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, du...

Set Aksesoresh per Kuzhine

Seti perbehet nga 7 aksesore te ndryshem. 

Set i aksesoreve eshte material plastike dhe perzierje çelik - inoks, cilesi e larte.

Mjaft praktike dhe perdoren me lehtesi.

Bishti prej plastike ben qe te mos digjeni ndersa i perdorni. 

Pastrohen me lehtesi. 

Lartesia: 40 cm

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase