Set Tenxhere Hoffner HF-9982

Free shipping
BM0901148
5, 800 Lek
In stock
Price in points: 5800 points
+
Add to wish list
Anja's Home
Anja's Home është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, du...

Seti perbehet nga 6 cope te ndryshme, 3 tenxheret & 3 kapaket.

Mund te perdoren ne çdo lloj sobe elektrike, halogjeni, pllaka induksioni si dhe ato me gaz.

Permasat e tenxhereve:

  • 16 Cm x 10.5 Cm - 2.1 L
  • 18 Cm x 11.5 Cm - 2.9 L
  •  20 Cm x 12.5 Cm - 4.0 L

Tenxheret perbehen nga material çelik&inoks, cilesi e larte.

Pjesa e poshtme e tenxhereve eshte e perbere nga 6 shtresa alumini, e cila lejon shperndarjen e shpejte dhe uniforme te nxehtesise.

Materiali i perdorur ne keto tenxhere ben qe te ngrohen shpejt dhe temperatura ruhen per nje kohe me te gjate, si dhe ushqimi te mos ngjitet.

Kapaket puthiten mjaft mire me tenxheret, ne menyre qe avulli te mos dale jashte.

Jane mjaft praktike dhe pastrohen me lehtesi. 

Ideale per t’i patur ne kuzhinen tuaj dhe per te gatuar me shume dashuri.

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase