Set tenxheresh HUO CHU

Free shipping
BM8811125
8, 800 Lek
Availability: 10 item(s)
Price in points: 8800 points
+
Add to wish list
Anja's Home
Anja's Home është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, du...


Set Tenxheresh me 10 pjese

Tenxheret jane me veshje graniti qe nuk ngjisin ushqimin qe gatuani. 

Te pershtatshme per te gjitha llojet e nxehtesise duke perfshire gazin, sobat elektrike dhe me shume. 

Mund te gatuani çdo lloj ushqimi, pa u shqetesuar nese do te ngjitet apo digjet. Materiali cilesor dhe rezistent ndaj gervishtjeve ben qe nxehtesia te shperndahet njetrajtesisht dhe te pergatisni ushqime te shijshme, super shpejt, super thjesht.

Perbehen nga material qe nuk ndryshket dhe nxihet.

Tenxheret jane te permasave:

  • Diameter: 20 cm
  • Diameter: 24 cm
  • Diameter: 32 cm 
  • Diameter: 28 cm
  • Diameter: 28 cm 

Dorezat jane te forta, te qendrueshme dhe rezistente ndaj nxehtesise, gje qe i ben mjaft praktike kur i perdorni.

Edhe kapaket jane mjaft praktike, materiali xham me dorezen, e cila hiqet mjaft thjeshte, pa u djegur. 

Mjaft te thjeshta per t’u pastruar. 

Tenxheret me permasa te ndryshme ju lejojne te gatuani per sa persona te doni dhe sasine qe ju nevojitet.

Me ngjyrat mjaft te kendshme ngjyre jeshile dhe blu

Ngjyrat
Ngjyra:
Jeshile

No reviews found

Customers also bought

Free shipping
BM1501585
BalkMall
6, 500 Lek
Availability: 5 item(s)

Similar products

Free shipping
13, 000 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
2, 500 Lek
Free shipping
4, 000 Lek
Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
1, 500 Lek
Free shipping
1, 600 Lek
Free shipping
3, 500 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase