Set Thikash Jin Da

Free shipping
BM7651145
1, 900 Lek
In stock
Price in points: 1900 points
+
Add to wish list
Anja's Home
Anja's Home është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, du...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Set Thikash Jin Da

Seti eshte i perbere nga 5 thika me madhesi te ndryshme si dhe nje per te qeruar frutat/perimet.

Thikat jan te veshura me material antibakterial dhe pjesa e dorezes me material kunder rrëshqitjes. 

Qeruesja e frutave eshte material qeramik.

Pastrohen lehtesisht, nuk shkaktojne reaksion me ushqimet dhe mund te prisni si ne derrase dhe ne plastike me to.

Thikat jane mjaft te rendesishme per kuzhinen, prandaj duhet te jene shume cilesore dhe te mprehta. 

Ky set profesional thikash eshte pikerisht ajo çka ju nevjitet. 

Gjatesia e thikave sipas radhes se vendosur: 33cm, 33cm, 33cm, 22 cm, 9 cm.

Qeruesja e fruta/perimeve: 12 cm

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin