Set Thikash Kitchen King

Free shipping
BM783743
1, 900 Lek
In stock
+
Add to wish list
Anja's Home
Anja's Home është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, du...

Set Thikash Kitchen King

Seti eshte i perbere nga 5 thika me madhesi te ndryshme si dhe nje per te qeruar frutat.

Thikat jan te veshura me material antibakterial dhe pjesa e dorezes me material kunder rrëshqitjes. 

Qeruesja e frutave eshte material qeramik.

Thikat jane mjaft te rendesishme per kuzhinen, prandaj duhet te jene shume cilesore dhe te mprehta. 

Ky set profesional thikash eshte pikerisht ajo çka ju nevjitet. 

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase