Set Tiganesh HuoChu

Free shipping
BM7621151
2, 300 Lek
In stock
Price in points: 2300 points
+
Add to wish list
Anja's Home
Anja's Home është dyqani më i ri online me produktet më cilësore për shtëpinë tuaj, du...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — Mundësi Kthimi/Ndërrimi
  • — Njoftime me e-mail
  • — Çmime Fantastike


Set Tiganesh HuoChu

Seti permban 3 tigane me ngjyra te ndryshme te kuqe, lejla dhe jeshile.

Tigane profesionale me veshje graniti qe nuk ngjisin. 

Te pershtatshem per te gjitha llojet e nxehtesise duke perfshire gazin, sobat elektrike, sobat me induksion dhe me shume. Perbehet nga material qe nuk ndryshket dhe nxihet.

Mund te gatuani çdo lloj ushqimi, pa u shqetesuar nese do te ngjitet apo digjet. Materiali cilesor dhe rezistent ndaj gervishtjeve ben qe nxehtesia te shperndahet njetrajtesisht dhe te pergatisni ushqime te shijshme, super shpejt, super thjesht.

Tiganet jane te permasave:

  • 20*5 cm
  • 24*5.5 cm
  • 28*5.7 cm

Me dorezen e forte dhe rezistente ndaj nxehtesise, i ben mjaft praktike ne perdorim.

Pastrohen lehtesisht. 

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 000 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
2, 300 Lek
Free shipping
1, 900 Lek
Free shipping
950 Lek
Free shipping
1, 400 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin