Llampe me Panel Diellor

BM794608
1, 600 Lek
1, 300 Lek
You save: 300 Lek
Availability: 12 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Llampe me Panel Diellor

Per te gjithe personat e apasionuar pas natyres, kampingut dhe jo vetem.

Perdor energjine diellore, e cila eshte e paster, e pafund dhe miqesore ndaj mjedisit.

Diten, kur ka diell, paneli diellor mund ta shnderroje energjine diellore ne energji elektrike dhe ta ruaje ate ne bateri. 

Drita perbehet nga 20 pjese LED. 

Mban bateri per me shume se 7 ore. 

Ka 2 opsione ndriçimi. 

Buton Ndezjeje dhe Fikjeje

Kabulli qe lidh Llampen me panelin eshte 3 metra i gjate


No reviews found

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase