Dollap Portativ 28175

3, 000 Lek
2, 400 Lek
Kursen: 600 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Dollap Portativ 28175

Skeleti eshte i perbere me shufra metalike dhe nderlidheset jane plastike. Veshja e jashtme eshte rrobe e gomuar. 

Ne fund ka dy kuti ku mund te vendosni sende te ndryshme. Gjithashtu mund te varni rroba, perveç se t'i palosni ato. 

Me nje ndarje horizontale qe e ben praktike dhe me hapesire per te vendosur me shume rroba. 

Permasat: 75 cm*45 cm*175 cm.

Dimensionet:
75 cm*45 cm*175 cm
Modeli:
28175
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
Kafe
Besime
Koment
dollapi ishte shum i mire, kam varur shum gjera dhe me kutit ne fund me ka zgjidhur shum pun
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë