Dollap Portativ me 12 Kuba (I bardhe me kapaket me figura)

BM0111005
5, 500 Lek
Availability: 5 item(s)
Price in points: 5500 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kompletoni shtepine tuaj me kete Dollap Portative me 12 kuba. Secili kub ka permasa 37*37*37 cm.

Permasat e Dollapit: 111*37*148 cm

Fletet e Dollapit jane ne ngjyre te bardhe qe pershtatet kudo qe doni ta vendosni. Tek çdo dere ndodhet nje figure ne ngjyre te zeze. 

Dollap mjaft praktik dhe me çmim shume ekonomik !

1 - Keto Dollape jane te perbere nga materiale ECO - Friendly, te pademshem per mjedisin !

Pjesa e struktures eshte e perbere nga çelik special, rezistent ndaj ndryshkut. Fletet e dollapit jane te perbera nga Plastike PP ( Polypropylene ), rezistente ndaj ujit dhe pluhurit. Ne pakete perfshihen Nyjet Lidhese, te cilat jane te perbera nga Plastike ABS ( Acrylonitrile butadiene styrene ) si dhe nje çekiç druri, i cili mund t'ju nevojitet gjate montimit.

2 - Karakteristikat

Vend i bollshem per te vendosur gjera te ndryshme, si rroba, gjera personale, lodra. I thjeshte per t'u montuar. Montimi behet sipas preferencave tuaja ose ne varesi te vendit ku do te vendoset. Rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe baktereve. Te thjeshte per t'u lare ose pastruar.

3 - Kujdes !

Sigurohuni gjate montimit qe fletet te arrijne ne fund te Nyjes Lidhese, duke mos lene hapesire bosh. Mos i lini ne ambiente te jashtme per nje kohe te gjate. Mbajini larg nxehtesise dhe zjarrit. Perdorimi i kimikateve te forte per pastrim eshte i ndaluar. Nuk sugjerohet te perdoret per gjera te renda siç jane librat etj.

Ju lutem matni vendin ku do ta vendosni perpara se te beni blerjen e produktit !

Dimensionet:
111cm*37cm*148cm
Materiali:
Plastike PP (Polypropylene)
Pesha:
8 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Customers also bought

BM631226
BalkMall Dimensionet: 37cm*37cm*75cm Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Modeli: Lady Liberty Pesha: 2 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 050 Lek
Availability: 5 item(s)
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase