Dollap Portative me 9 Kuba me Monumente

BM03867
4, 500 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Kompletoni shtepine tuaj me kete Dollap Portative me 9 kuba me monumente te ndryshme boterore.

Permasat e Dollapit: 111*37*111 cm

Fletet e Dollapit jane ne ngjyre te zeze, dyert kane secila nga nje monument te ndryshem boteror. 

Dollapi ka nje varese ku mund te varni rroba te ndryshme.

Dollap mjaft praktik dhe me çmim shume ekonomik !

1 - Keto Dollape jane te perbere nga materiale ECO - Friendly, te pademshem per mjedisin !

 • Pjesa e struktures eshte e perbere nga çelik special, rezistent ndaj ndryshkut.
 • Fletet e dollapit jane te perbera nga Plastike PP ( Polypropylene ), rezistente ndaj ujit dhe pluhurit.
 • Ne pakete perfshihen Nyjet Lidhese, te cilat jane te perbera nga Plastike ABS ( Acrylonitrile butadiene styrene ) si dhe nje çekiç druri, i cili mund t'ju nevojitet gjate montimit.

2 - Karakteristikat

 • Vend i bollshem per te vendosur gjera te ndryshme, si rroba, gjera personale, lodra.
 • I thjeshte per t'u montuar.
 • Montimi behet sipas preferencave tuaja ose ne varesi te vendit ku do te vendoset.
 • Rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe baktereve.
 • Te thjeshte per t'u lare ose pastruar.

3 - Kujdes !

 • Sigurohuni gjate montimit qe fletet te arrijne ne fund te Nyjes Lidhese, duke mos lene hapesire bosh.
 • Mos i lini ne ambiente te jashtme per nje kohe te gjate.
 • Mbajini larg nxehtesise dhe zjarrit.
 • Perdorimi i kimikateve te forte per pastrim eshte i ndaluar.
 • Nuk sugjerohet te perdoret per gjera te renda siç jane librat etj.

Ju lutem matni vendin ku do ta vendosni perpara se te beni blerjen e produktit !

Dimensionet:
111cm*37cm*111cm
Materiali:
Plastike Polypropylene

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM663837
BalkMall Dimensionet: 111*37*148 cm Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
5, 500 Lek
In stock
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase