Dollap Portative me 12 Kuba (kapake te bardhe me vija te zeza)

BM260742
5, 500 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Kompletoni shtepine tuaj me keto dollape portative, te thjeshte ne montim, praktike dhe me çmime mjaft ekonomike.

Dollapi perbehet nga 12 kuba, ngjyra e bardhe, ku dyert jane me vija te zeza. Dollapi ka 2 varese, ku mund te varni rroba te ndryshme. 

Duke qene se thellesia e dollapit eshte 37 cm kremastaret duhet te jene me te vegjel se normalet.

Permasat: 111cm*37cm*148 cm

1 - Keto Dollape jane te perbere nga materiale ECO - Friendly, te pademshem per mjedisin !

Pjesa e struktures eshte e perbere nga çelik special, rezistent ndaj ndryshkut.

Fletet e dollapit jane te perbera nga Plastike PP ( Polypropylene ), rezistente ndaj ujit dhe pluhurit.

Ne paketim perfshihen Nyjet Lidhese, te cilat jane te perbera nga Plastike ABS ( Acrylonitrile butadiene styrene ) si dhe nje çekiç druri, i cili mund t'ju nevojitet gjate montimit.

2 - Karakteristikat

  • Vend i bollshem per te vendosur gjera te ndryshme, si rroba, gjera personale, lodra.
  • I thjeshte per t'u montuar.
  • Montimi behet sipas preferencave tuaja ose ne varesi te vendit ku do te vendoset.
  • Rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe baktereve.
  • Te thjeshte per t'u lare apo pastruar.

3 - Kujdes !

  • Sigurohuni gjate montimit qe fletet te arrijne ne fund te Nyjes Lidhese, duke mos lene hapesire bosh.
  • Mos i lini ne ambiente te jashtme per nje kohe te gjate.
  • Mbajini larg nxehtesise dhe zjarrit.
  • Perdorimi i kimikateve te forte per pastrim eshte i ndaluar.
  • Nuk sugjerohet te perdoret per gjera te renda siç jane librat etj.

Ju lutem matni vendin ku do ta vendosni perpara se te beni blerjen e produktit !

Dimensionet:
111cm*37cm*148cm
Materiali:
Plastike PP (Polypropylene)
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase