Mbajtese Aksesoresh per Tualet me 4 Kate

BM8021408
2, 350 Lek
I Disponueshëm
Çmimi në pikë: 2350 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Mbajtese Aksesoresh per Tualet me 4 Kate

Mjaft e qendrueshme dhe kurseni hapesiren

Krijuar nga perzierje çelik-inoks mjaft cilesore dhe plastika ABS.

Raftet duke qene se perforcohen jane me te qendrueshme dhe mbajne peshe. Mjafton te fiksohen midis dyshemese dhe tavanit. Forma trekendore pershtatet ne menyre te perkryer ne kendin e murit per te kursyer me shume hapesire. Ne kete menyre do te vendosni rregull ne tualetin tuaj.

Çdo raft ka vrimat e kullimit, qe te shmanget keshtu grumbullimi i ujit te tepert. Tubi me 4 rafte te rregullueshme mund te vendoset ne çdo lartesi dhe ofron hapesire te mjaftueshme per ruajtjen e sendeve te banjes. Çdo raft ka nje shirit, i cili mund te perdoret si varese rrobash se bashku me grepat e raftit per opsione alternative te ruajtjes.

E thjeshte per t’u montuar. Nuk eshte nevoja te shponi murin apo pllakat.

Me lartesi te rrgullueshme, e fiksoni midis dyshemese dhe tavanit ne shtrirje te plote, ose mund ta vendosni ne vende te tjera brenda tualetit duke e pershtatur me hapesiren tuaj. Dizajni inovativ dhe fleksibel ju lejon ta rregulloni sipas kerkesave tuaja.

Gjithashtu rafti ju jep mundesine te vendosni peshqirin, te varni sfungjerin e trupit apo produkte te tjera, te vendosni te gjitha shampot, sapunet, detergjentet, etj.

Raftet e gjera dhe te thella, baza e qendrueshme dhe e forte, e bejne ate me te sigurte dhe praktik.

  • Permasat e produktit: 33.5 x 21.5 cm
  • Lartesia e rregullueshme: 100 - 320 cm
  • Kapaciteti i ngarkeses: 2 kg (per raft)
Dimensionet:
33.5 x 21.5 cm - 100-320 cm
Materiali:
Perzierje çelik&inoks
Modeli:
ADS-188
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

Kurse 29%
BM603886
BalkMall Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Silver
Vendi ProdhimitKine NgjyraSilver
1, 700 Lek 1, 200 Lek
Kursen: 500 Lek
I Disponueshëm
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë