Mbajtëse Aksesorësh Transparente për Tualet

BM8191512
1, 600 Lek
I Disponueshëm
Çmimi në pikë: 1600 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Mbajtëse Aksesorësh Transparente për Tualet

Organizoni tharesen e flokeve, pjastren dhe kreherin per te kursyer hapesiren ne tualetin tuaj.

Mjaft e thjeshte per t’u montuar, pa qene nevoja te shponi pllakat e tualetit. Mbajtesja vjen me ngjitese te forte. Mjaft rezistente dhe mban peshe deri ne 5 kg edhe ne mjedis te lagesht.

E perbere nga plastike ABS

Kjo mbajtese per tualetin eshte krijuar nga plastike cilesore inxhinierike ABS mjaft e forte dhe e qendrueshme.

E thjeshte per t’u pastruar, nuk demton vendin ku do ta vendosni.

Dizajni eshte i thjeshte dhe i pershtatshem per çdo lloj arredimi te tualetit. Siperfaqja e lemuar dhe kendet e rrumbullakosura pa cepa, e ben ate jo vetem nje organizues ideal per tualetin, por edhe nje detaj zbukurues te mire.

Mund te vendosni çdo lloj tharese flokesh, te madhesive dhe markave te ndryshme. 

Mbajtesja ka 3 vende ku mund te vendosni aksesore te ndryshem ne tualet si tharesen e flokeve, pjasterin, mashen, kreher te ndryshem, furçat, kolinozin dhe me shume.

• Materiali: AS + ABS + SEBS + PC (lloje te ndryshme plastike mjaft cilesore)

• Madhesia: 28.7x8x9.2cm

Ideale per ta vendosur ne tualetin e shtepise, ne hotele, bare, restorante, biznese, etj.

Dimensionet:
28.7x8x9.2cm
Materiali:
AS + ABS + SEBS + PC (lloje te ndryshme plastike mjaft cilesore)
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

BM318289
BalkMall Modeli: Q12 Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Blu
Vendi ProdhimitKine NgjyraBlu
2, 150 Lek
I Disponueshëm
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë