Mbajtese Letre Tualeti

BM092703
1, 200 Lek
Availability: 10 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Mbajtese Letre Tualeti.

Nuk ka nevoje per te shpuar murin

Vendoset me ngjitje ( ngjites shume i forte )

E perbere nga plastike cilesore

Permasat: 13.5*15*22 cm

Pesha maksimale: 5 kg

Materiali:
Plastike
Vendi Prodhimit:
Kinë

No reviews found

Customers also bought

BM3691536
Antenë Televizori Dixhitale HD TV Antena montohet lehtesisht, nuk ze shume hapesire. Vendosni Antenen dixhitale ne TV tuaj dhe do te shikoni kanalet tokesore me figure te paster dhe rezolucionin me te mire te imazhit Permasat e antenes: 27.5*7.5 cm Kabllo i antenes ka gjatesi: 3 m...
1, 400 Lek
Availability: 28 item(s)
Free shipping
BM318289
BalkMall Modeli: Q12 Pesha: 0.20 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Blu
Vendi ProdhimitKine NgjyraBlu
2, 150 Lek
Availability: 3 item(s)
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase