Mbajtëse për Letrën Higjienike

BM1171513
1, 700 Lek
I Disponueshëm
Çmimi në pikë: 1700 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Mbajtese per letren higjienike

Mjaft praktike dhe e pershtatshme per te vendosur njeheresh shume produkte si letren higjienike, telefonin, higjienizuesin e duarve, çelesat, syzet, oren etj.

Shmang rremujen ne tualet dhe do te zgjidhe problemin e ruajtjes se shume gjerave njeheresh.

Mund ta vendosni ne tualet, ne kuzhine, garazh, zyre, bare, restorante, hotele, spa etj.

Karakteristikat:

Hapesire e madhe ruajtje: Ideale per te vendosur jo vetem letren higjienike, por edhe sende te tjera siper.

E papershkueshme nga uji: Pasi vendosni letren higjienike ne brendesi, ajo nuk do te laget nese hidhni uje nga siper.

Pjesa poshte e dhembezuar: Ju do ta shkepusni me lehtesi letren higjienike fale dhembezave qe e bejne me praktike perdorimin.

E thjeshte per t’u montuar: E montoni me ngjitje, nuk eshte nevoja te shponi murin/pllakat e tualetit.

Cilesi e larte: Materiali eshte plastike mjaft cilesore, e qendrueshme dhe e sigurte.

Stili: Modern

Ngarkesa: 6 kg

Madhësia: 17*14.5*30 cm

Dimensionet:
17*14.5*30 cm
Materiali:
Plastike
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë