Varese per Peshqirat

BM753572
2, 300 Lek
In stock
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Transporti
Pagesat

Varese per peshqirat. Material inoks. Vendoset me ngjitje, pa patur nevoje te shponi pllakat. Ne te dy anet ka varese per te varur aksesore te ndryshem. Gjatesia 57.5 cm

Dimensionet:
57.5 cm
Materiali:
Inoks
Vendi Prodhimit:
Kinë

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM954382
Mbajtese per furçat e dhembeve dhe sende te tjera personale.  Eshte e perbere nga plastike cilesore.  Mban deri ne 6 furça dhembesh.  Praktike dhe e thjeshte ne montim. Ne çmim perfshihet mbajtesja dhe gotat pastike, JO furçat e dhembeve!
Vendi ProdhimitKine
1, 500 Lek
In stock
BM461729
Mbajtese Aksesoresh per Tualet Materiali: Inoks Te thjeshta per t’u montuar, praktike dhe i pastroni me lehtesi. Ngjitet ne mur me ane te 4 pllakave ngjitese. Ngjitesi adeziv eshte krijuar posaçerisht per te mos i demtuar pllakat tuaja dhe te ngjiten me lehtesi. Krijuar nga inoks...
2, 800 Lek
In stock
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin