Varese per Aksesore te Ndryshem

BM561591
700 Lek
In stock
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...

Varese per askesore te ndryshem. 

Mund ta vendosni ne kuzhine, sallon, tualet, verande, ballkon, zyra, dhoma nderrimi, etj.

Nuk keni pse te shponi murin, varesja eshte me ngjitje.

Ka 6 varese, ku mund te varni enet e kuzhines, peshqirat, çadrat, çelsat dhe me shume. 

Madhësia: 36 cm x 6.5 cm. Kapaciteti i ngarkesës deri në 5 kg.

Pershtatet ne çdo lloj arredimi qe ka shtepia, nga klasiku, tek moderni. 

Dimensionet:
36 cm x 6.5 cm
Materiali:
Metalike
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM235187
BalkMall Dimensionet: 37cm*37cm*57cm Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Modeli: Eiffel Tower Pesha: 1.77 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 050 Lek
In stock
BM355193
BalkMall Dimensionet: 37cm*37cm*111cm Materiali: Plastike PP (Polypropylene) Modeli: Monumente Pesha: 3.54 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 800 Lek
In stock
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin