Varese Rrobash

BM433470
2, 300 Lek
2, 000 Lek
You save: 300 Lek
In stock
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Transporti
Pagesat

Varese Rrobash, mjaft praktike dhe funksionale.

Nje zgjidhje e mire per te varur dhe thare rrobat tuaja te sapo lara.

Nuk ze shume vend ne shtepine tuaj.

Montohet me lehtesi. Kur nuk doni ta perdorni e palosni ne menyre qe te kurseni hapesire ne shtepine tuaj. E pershtatshme per te varur dhe thare rrobat tuaja ne ballkon apo ne çdo cep qe keni te lire ne shtepi. 

Struktura baze me 3 kembe i jep vareses se rrobave stabilitet dhe qendrueshmeri. 
Struktura kryesore ne lartesi eshte çelik qe nuk ndryshket dhe i qendrueshem. 

Ne pjesen e siperme ka 24 kapese per çorape, te brendshme, rroba per femije te vegjel apo veshje te tjera te vogla, ndersa dy nivelet me te uleta kane gjithsej 32 shufra per peshqiret dhe veshje te tjera te çfaredoshme. 

Madhesia afersisht 170 cm*68.5cm.

Dimensionet:
170 cm*68.5cm
Pesha:
1.62 Kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review

Similar products

Save 20%
Promotion
1, 800 Lek 1, 440 Lek
Save 20%
Promotion
7, 500 Lek 6, 000 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
1, 000 Lek 800 Lek
Save 20%
Promotion
6, 200 Lek 4, 960 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin