1. Home
  2. Transporti

Transporti

Faleminderit që keni zgjedhur www.balkmall.com


Në qoftë se nuk jeni 100% i kënaqur me blerjen tuaj,na shkruani pa hezitim. Qëllimi ynë është që tju vijmë në ndihmë duke ju garantuar me produkte cilesore dhe mjaft ekonomike.


Personat që dëshirojnë të shohin produktet tona nga afër janë të mirëpritur të na vizitojnë në magazinën tonë e cila gjëndet në Don Bosko, Tiranë. Për më shumë Info na Kontaktoni në Rrjetet Sociale ose në 0684011001.


Shqipëri


1- Tirana

• Shpërndarja dhe dorëzimi i produkteve do të bëhet pasi të kemi rënë dakord më parë me Blerësin për vëndin dhe orën e dorëzimit. Në rast të kundërt do të veprohet si më poshtë :

• Për Blerjet e bëra përpara Orës 14 : 00 shpërndarja dhe dorëzimi i produkteve do të bëhet në të njëjtën ditë.

• Për Blerjet e bëra pas Orës 14 : 00 shpërndarja dhe dorëzimi i produkteve do të bëhet të nesërmen.


• Transporti për Tiranën, brënda Unazës së Madhe për produkte me peshë deri në 3 Kilogram është falas. Nëse pesha e produkteve të blera është mbi 3 Kilogram atëherë transporti do të kushtojë 200 Lek te reja.


• Transporti për Tiranën, jashtë Unazës së Madhe për produkte me peshë deri në 2 Kilogram është 200 Lek të reja. Nëse pesha e produkteve të blera është mbi 2 Kilogram atëherë vlera e transportit do të rritet me 50 Lek të reja për Kilogram. Në rastet kur vlera e transportit për produktet e blera kalon vlerën 1000 Lek të reja, diferenca do të mbulohet nga balkmall.com

2- Rrethet

• Transporti për rrethet zgjat deri në 3 ditë biznesi.

• Për Blerjet e bëra përpara Orës 17 : 00, produktet do të dorëzohen në zyrat e kompanisë së transportit në të njëjtën ditë.

• Për Blerjet e bëra pas Orës 17 : 00, produktet do të dorëzohen në zyrat e kompanisë së transportit të nesërmen.


• Transporti për rrethet i produkteve deri në 2 Kilogram është 250 Lek të reja. Nëse pesha e produkteve të blera është mbi 2 Kilogram atëherë vlera e trasportit do të rritet me 50 Lekë të reja për kilogram. Në rastet kur vlera e transportit për produktet e blera kalon vlerën 1000 Lekë të reja, diferenca do të mbulohet nga balkmall.com


Kosovë

• Transporti për Kosovën zgjat deri në 10 ditë biznesi.

• Për Blerjet e bëra përpara Orës 17 : 00, produktet do të dorëzohen në zyrat e kompanisë së transportit në të njëjtën ditë.

• Për Blerjet e bëra pas Orës 17 : 00, produktet do të dorëzohen në zyrat e kompanisë së transportit ditën e nesërme.


• Transporti për Kosovën i produkteve deri në 2 Kilogram është 5 Euro. Nëse pesha e produkteve të blera është mbi 2 Kilogram atëherë vlera e transportit do të rritet me 1 Euro për kilogram. Në rastet kur vlera e transportit për produktet e blera kalon vlerën 30 Euro diferenca do të mbulohet nga balkmall.com


Kthimi dhe rimbursimi

Në qoftë se doni të ktheni produktin për arsye që nuk varen nga ne,por nga ju,si mospëlqimi i produktit etj, atëherë pagesa e transportit do të reduktohet nga rimbursimi që do tju bëhet.

Në qoftë se doni të ktheni produktin sepse është i prishur, i dëmtuar ose jo i njëjtë me përshkrimin që i është bërë ne faqen tonë të internetit ne do tju rimbursojmë ose bejme zëvendësimin e produktit sapo të marrim produktin e kthyer nga ju. Të gjitha shpenzimet e transportit do të paguhen nga balkmall.com