Aromatizues per makine Remax

BM747654
1, 800 Lek
800 Lek
Kursen: 1, 000 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Aromatizues per makine Remax

Eleminoni aromat e pakendshme dhe mbani ajrin e fresket ne makinen tuaj. 

Pesha: 24 g

Marka:
Remax
Pesha:
0.024 kg
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
E Zezë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

Kurse 28%
BM231785
BalkMall Dimensionet: 85*52*45cm Pesha: 0.68 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Rozë
Vendi ProdhimitKine NgjyraRozë
1, 800 Lek 1, 300 Lek
Kursen: 500 Lek
I Disponueshëm

Të Ngjashme

Transport Falas
1, 000 Lek
Transport Falas
3, 000 Lek
Kurse 20%
1, 500 Lek 1, 200 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë