Rreth BalkMall

Në këtë blog post po ju sjellim një video demostruese të asaj çfarë është dhe se si funksionon Programi i Ambasadorëve në BalkMall. Më parë kemi...
Me fokus në përmirësimin dhe lehtësimin e shërbimit për blerjet online, BalkMall ju sjell në këtë blog post të gjitha avantazhet dhe benefitet që...
Në këtë video jepen udhëzime në lidhje me panelin e biznesit tuaj në BalkMall Marketplace. BalkMall është një qendër tregtare online, ashtu si dhe...
BalkMall pas një periudhe 3 vjeçare në treg, si një kompani e-commerce, tashmë ka vendosur t’i japë mundësinë biznesit shqiptar që të shesi dhe...
Pasi dyqani juaj është aprovuar dhe ju jeni regjistruar si shitës, keni të drejtë që të hyni dhe të regjistroni produktet që keni apo shërbimet që...
Më parë kemi shkruar për përfitimet që ka një biznes nëse bëhet pjesë e platformës së BalkMall Marketplace. Mund ta lexoni të plotë në linkun:...
BalkMall me një eksperiencë tashmë 3 vjeçare në treg, me një shumëllojshmëri produktesh cilësore dhe me çmime ekonomike ka në fokus përmirësimin...
Përpara kemi festa mjaft të veçanta që po vijnë. Festa e të dashuruarve dhe festa e nënës. Dhe ashtu si në çdo festë nuk duhet të mungojnë...
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontrollon 100% çdo produkt të tijin, që nga importimi, kontrolli...
Festat e Fundvitit janë periudha më e bukur e vitit, e sidomos për fëmijët, të cilët presin me padurim të marrin ato dhuratat karakteristike...