Si të blini në BalkMall?

BalkMall me një eksperiencë tashmë 3 vjeçare në treg, me një shumëllojshmëri produktesh cilësore dhe me çmime ekonomike ka në fokus përmirësimin dhe lehtësimin e blerjeve tuaja online.

Më poshtë do t’ju shpjegojmë mënyrën sesi të blini mjaft thjesht në faqen tonë.

Pasi hyni në https://balkmall.com/ zgjidhni produktin që dëshironi të blini. Në të djathtë të produktit do të shikoni 2 butona Bli Tani dhe Porosit. Nëse shtypni butonin Porosit ju nuk do të kryeni një blerje, por do të kërkoni që shitësi t'ju marrë në telefon, duke ju shfaqur dritarja e mëposhtme, ku duhet të shkruani Emrin tuaj, Nr. e Tel dhe Email. 

scrnli_11_13_2020_10-51-16%20AM.png?1605

Ndërsa për të blerë produktin shtypni butonin Bli Tani.

Nëse doni të blini më shumë se 1 produkt shtypni Mbyll dhe shkoni për të blerë produktet e tjera në të kundërt shtypni Përfundo Porosinë.

Për të parë tarifat e transportit klikoni si në foton më poshtë:

scrnli_11_13_2020_10-46-07%20AM.png?1605

Për të parë produktet që keni shtuar në shportë, klikoni tek Shporta në të djathtë të faqes.

Klikoni Shiko Shportën dhe në dritaren që do ju shfaqet do të keni mundësi të shtoni sasinë e produkteve që do të blini, të shkruani nëse keni Promo Code për zbritje, si dhe të zgjidhni vendndodhjen tuaj në mënyrë që të llogaritet tarifa e transportit. 

Inked2_LI.jpg?1604325668521

Pas kësaj shtypni Përfundo Porosinë.

Më pas do ju shfaqet një faqe ku duhet të plotësoni të dhënat tuaja, adresën, emër, mbiemër, nr tel, të zgjidhni mënyrën sesi doni të paguani.

3.png?1604325694514

Nëse jeni tashmë klient i regjistruar i BalkMall, do t’ju duhet te shkruani vetëm adresën tuaj, pasi të dhënat e tjera do të jenë të shfaqura vetë.

Në krye të faqes do te keni mundësi të zgjidhni qytetin në të cilin ndodheni, si dhe mënyrën se si doni që të merrni porosinë tuaj, me korrier apo të vini vetë ta tërhiqni tek magazina, pa tarifë transporti.

Në të djathtë ju shfaqen të renditura produktet, tarifa e transportit si dhe totali i lekëve që do të paguani.

Pasi mbaroni me të gjitha këto shtypni Përfundo Porosinë dhe më pas do ju dalë një mesazh falenderimi që porosia juaj u krye me sukses.

Shënim: Në të djathtë të çdo produkti që doni të blini është edhe Profili i shitësit. Ku mund ta kontaktoni shitësin duke i dërguar një mesazh për çdo pyetje apo paqartësi që mund të keni, duke shtypur butonin e Mesazhit si në foto. 

scrnli_11_13_2020_10-55-10%20AM.png?1605

Gjithashtu në rast se doni një shërbim nga një shitës i caktuar, përveç se mund t'i dërgoni mesazh, ju mund ta telefononi direkt për çdo pyetje apo paqartësi biznesin duke klikuar tek ikona e Telefonit. 

scrnli_11_13_2020_10-55-30%20AM.png?1605

Comments

No posts found

Write a review