Payments


BalkMall ju mund të blini nga gama e gjerë e produkteve të ofruar nga shitës të ndryshëm.

Porositë mund të bëhen nga faqja jonë e internetit, nga rrjetet sociale si Facebook dhe Instagram ose nëpërmjet telefonit.

Pagesat mund të bëhen në 3 Mënyra:

1. Me Kartë Krediti/Debiti

Ju mund të blini me Kartë Krediti/Debiti nga Shqipëria dhe Kosova pa asnjë tarifë shtesë

2. PayPal

Ju mund të blini nga Shqipëria dhe Kosova duke përdorur PayPal

3. CASH në Dorëzim

Për të blerë duke përdorur mënyrën Cash në Dorëzim ju duhet të jeni klient i regjistruar në BalkMall


BALKMALL - Cilësi, Siguri & Shpejtësi !