Si të regjistroheni (hapni një llogari) në BalkMall?

BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontrollon 100% çdo produkt të tijin, që nga importimi, kontrolli dhe dërgesa në shtëpitë tuaja.

Me fokus në përmirësimin dhe lehtësimin e shërbimit për blerjet online, BalkMall ju shpjegon më poshtë mënyrën sesi të regjistroheni dhe të blini në faqen tonë.

Pasi hyni në https://balkmall.com/ në krye të faqes në të djathtë klikoni tek Llogaria.

Inked3_LI.jpg?1604322339996

Pasi hyni aty do të shikoni 2 butona Hyr dhe Regjistrohu. Nëse nuk keni një llogari në BalkMall klikoni Regjistrohu.

Inked4_LI.jpg?1604322351276

Pasi shtypni Regjistrohu do të hapet një faqe me të dhënat që duhet të vendosni për të hapur tashmë një llogari në BalkMall.

regjistrim.png?1605259209842

Pasi plotësoni me radhë fushat Emri, Mbiemri, Nr. Telefonit (Me prefiksin 355 për Shqipërinë dhe me pas vazhdoni me numrin tuaj të telefonit pa vendosur 0 pas +355), E-mail, Fjalëkalimi dhe Konfirmo Fjalëkalim.

Konfirmoni që jepni të dhënat tuaja duke klikuar tek katrori i vogël. Nëse doni që të informoheni me ofertat dhe më të rejat rreth BalkMall konfirmoni duke bërë tick tek katrori i vogël. Gjithashtu duhet të verifikoni "I'm not a robot" duke klikuar katrorin në të majtë dhe më pas shtypni butonin Regjistrohu

Sapo të shtypni Regjistrohu do të kaloni në një faqe tjetër, ku duhet të vendosni një kod verifikimi që do ju vijë me mesazh në numrin tuaj të telefonit. 

10.jpg?1604320808918

Shtypni Verifiko dhe më pas do ju dalë një mesazh falenderimi që u regjistruat me sukses. Si në foton më poshtë. 

2.png?1604320818471