Kamera Makine Pasqyre + 16 GB Karte Memorje

BM627401
3, 500 Lek
2, 800 Lek
You save: 700 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Kamera per makine pasqyre. Vendoset siper pasqyre. Ka kamer per te filmuar perpara dhe kamer per mbrapa kur parkoni. Ne paketim perfshihet dhe nje karte memorje 16 GB.

Vendi Prodhimit:
Kinë

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM501835
BalkMall
1, 150 Lek
In stock

Similar products

Save 56%
1, 800 Lek 800 Lek
Save 20%
1, 500 Lek 1, 200 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase