Android TV Box MX10

8, 000 Lek
6, 000 Lek
Kursen: 2, 000 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Bli Së Bashku!

Bli së bashku dhe Përfito 450 Lek Ulje!

=
Çmimi para Uljes6, 950 Lek
Çmimi për të gjithë6, 500 Lek

Android TV Box MX10. Kthen televizorin tuaj ne Smart TV. 4 GB Ram dhe 32 GB Memorje e Brendshme.

Memorie e brëndshme:
32 GB
Modeli:
MX10
Ram:
4 GB
Vendi Prodhimit:
Kinë
Genci
Koment
Dergoni nje ne Berat

Të Ngjashme

Kurse 35%
6, 500 Lek 4, 200 Lek
Kurse 27%
5, 500 Lek 4, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë