Android TV Box T96 Mini

BM000366
5, 500 Lek
4, 000 Lek
You save: 1, 500 Lek
In stock
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontr...
Transporti
Pagesat
Android TV Box T96 Mini & Tastiere Wireless !

Bli se bashku & Kurse 350 Lek !

=
Total list price4, 950 Lek
Price for all4, 600 Lek

Android TV Box T96 Mini. Kthen televizorin tuaj ne Smart TV. 2 GB Ram dhe 16 GB Memorje e Brendshme.

Marka:
T96 Mini
Memorie e brëndshme:
16 GB
Ram:
2 GB

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
Save 25%
8, 000 Lek 6, 000 Lek
Save 42%
6, 000 Lek 3, 500 Lek
Save 35%
6, 500 Lek 4, 200 Lek
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin