Android TV Box TX3 Mini

Kurse 35%
BM083399
6, 500 Lek
4, 200 Lek
Kursen: 2, 300 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Android TV Box TX3 Mini. Ktheni televizorin tuaj ne Smart TV. 2 GB Ram dhe 16 GB Memorje e brendshme.

Memorie e brëndshme:
16 GB
Modeli:
TX3 Mini
Ram:
2 GB
Vendi Prodhimit:
Kinë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Kurse 25%
8, 000 Lek 6, 000 Lek
Kurse 27%
5, 500 Lek 4, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë