Dekoder DVB-T2

Free shipping
BM650609
1, 600 Lek
Availability: 8 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Dekoder DVB-T2

1. Fully SD/HD DVB-T/T2, SD/HD MPEG2 dhe MPEG4 AVC H.264 

2. Full HD, mbështetje deri në 1080P

3. Skanoni automatikisht dhe manualisht të gjitha kanalet televizive dhe radio të disponueshme 

4.Raporti i pamjes 16:9 dhe 4:3 5.HDMI, YUV, RCA, dalje koaksiale

6. Mbështetja e prodhimit të titrave me shumë gjuhë

7. Funksion i fuqishëm dhe shumë efektiv 7-ditor EPG 8. Mbështet teletekstin 

9.Bllokimi prindëror 

10.PVR, zhvendosja e kohës nëpërmjet USB 2.0

11. Riprodhimi multimedial dhe përmirësimi i softuerit nëpërmjet USB 2.0 

12.Ruan deri në 1000 programe Frekuenca e hyrjes së sintonizuesit RF: 44-1002 Mhz

Gjerësia e brezit: 6/7/8 MHz 

Niveli i hyrjes: -83dBm 

Hyrja e sinjalit: femër e tipit IEC

Çipset: MSTAR 7802,7T01

Formati multimedial: Foto: JPEG,BMP,PNG Audio: MP3, WMA Video: MKV,AVI,DIVX,XVID,MOV,VOB,FLV,3GP,DAT,MPEG,MPG,MP4,TS,TRP

Demodulimi: QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM 

Norma e kodit: 1/2, 3/5,2/3, 3/4, 4/5, 5/6 

Modaliteti FFT: nga 1K në 32K 

Ekran LED i panelit të përparmë USB, PVR dhe riprodhimin multimedial

Dalja e panelit të pasmë HDMI 576i, 576p, 720p dhe 1080i, 1080P

Loop përmes daljes: tip IEC, lidhës, sintonizues i vetëm Koaksial: RCAX1 YpbPr RCAX3 Audio L/R RCAX2 CVBS SCART (opsionale) të tjera rrymë transporti Mpeg dhe dekodim A/V

Standardi i videos: MPEG-4 AVC/H.264 [email protected] 

Modeli i videos SCART CVBS/RGB (për Evropën) Raporti i pamjes: 4:3, 16:9 

Rezolucioni i videos: 576i, 576p, 720p dhe 1080i, 1080P 

Standardi i audios: ISO/IEC 14.496-3,AAC,AAC+ Modaliteti i audios: mono, me dy kanale, stereo Standard:DVB-T(ETSI EN 300 744), DVB-T2 (ETSI EN 302 755)


Vendi Prodhimit:
Kinë
Everything
Comment
Everything

Customers also bought

BM3691536
Antenë Televizori Dixhitale HD TV Antena montohet lehtesisht, nuk ze shume hapesire. Vendosni Antenen dixhitale ne TV tuaj dhe do te shikoni kanalet tokesore me figure te paster dhe rezolucionin me te mire te imazhit Permasat e antenes: 27.5*7.5 cm Kabllo i antenes ka gjatesi: 3 m...
1, 400 Lek
Availability: 28 item(s)
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase