Antenë Televizori Dixhitale HD

BM3691536
1, 400 Lek
I Disponueshëm
Çmimi në pikë: 1400 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Antenë Televizori Dixhitale HD TV

Antena montohet lehtesisht, nuk ze shume hapesire.

Vendosni Antenen dixhitale ne TV tuaj dhe do te shikoni kanalet tokesore me figure te paster dhe rezolucionin me te mire te imazhit

Permasat e antenes: 27.5*7.5 cm

Kabllo i antenes ka gjatesi: 3 m

Perdoret per ne ambiente te brendshme

  • Mund ta vendosni kudo qe deshironi ne sallon, ne dhomen tuaj te gjumit, ne dhomen e femijeve, ne dhomen e ndenjes, neper lokale, bare, hotele.
  • Nuk ze shume vend
  • E vendosni ne mur, pas televizorit apo mbi tavolinen e TV dhe ne çast do te merrni sinjal te paster

Antena eshte me ngjitje, gje qe e ben mjaft praktike per t’u vendosur ne çdo ambient qe deshironi.

Ne kete menyre ju lehteson nga montimi ne ballkone apo tarrace me kabllo te gjata te shperndara ne te gjithe shtepine.

Nuk ju sjell probleme nese doni te nderroni pozicionin e televizorit tuaj.

E lidhni direkt me televizorin me ane te portes HDTV.

Nuk nevojiten mjete shtese per montimin dhe lidhjen me tv

Perfitoni kanalet tokesore me cilesine me te mire te imazhit dhe falas pa pagese.

Frekuenca: VHF 47-240 MHz, UHF 470-862 MHz

Perdorimi: Antenen levizeni derisa te gjeni nje pozicion te pershtatshem ku shfaqet sinjali me mire, ne rast se do te keni probleme. Do te shikoni te gjitha kanalet qe mbulon vendi ku jetoni, me cilesine me te mire te video dhe audio.

Dimensionet:
27.5*7.5 cm
Modeli:
Antene HD
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

500 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transport Falas
1, 800 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transport Falas
6, 500 Lek
Transport Falas
1, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë