Kase Celulari Samsung S9

Kurse 61%
BM282671
1, 800 Lek
700 Lek
Kursen: 1, 100 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kase Celulari Samsung S9

E perbere nga 2 shtresa

  • Shtresa e brendshme eshte plastike e forte
  • Shtresa e jashtme eshte prej silikoni

Mbroni telefonin tuaj nga gervishtjet qe mund te ndodhin.

Marka:
Remax
Modeli:
Samsung S9
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
E Zezë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

500 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transport Falas
1, 800 Lek
Transport Falas
2, 000 Lek
Transport Falas
6, 500 Lek
Transport Falas
1, 000 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë