Kufje me bluetooth Remax TWS-1

BM966640
6, 500 Lek
4, 000 Lek
Kursen: 2, 500 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kufje me bluetooth Remax TWS-1 

Mjaft fine, praktike dhe te thjeshta ne perdorim.

  • Perdorim i teknologjise me bluetooth 4.2 deri ne distance 10 meter dhe transmentimi audio me besueshmeri te larte Sterio.
  • Frekuenca: 20 HZ-20 KHZ
  • Bateria: 40 mAh
  • Pesha : 65 gram
  • Koha e pritjes se baterise 80 ore perdorim, pa nderprerje 3 ore.
Marka:
Remax
Modeli:
TWS-1
Pesha:
0.065 kg
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
E Zezë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
Kurse 44%
1, 800 Lek 1, 000 Lek
Kurse 26%
1, 900 Lek 1, 400 Lek
Kurse 33%
1, 800 Lek 1, 200 Lek
Kurse 40%
1, 250 Lek 750 Lek
Kurse 33%
2, 300 Lek 1, 550 Lek
Kurse 31%
1, 600 Lek 1, 100 Lek
Kurse 31%
1, 800 Lek 1, 250 Lek
Kurse 58%
950 Lek 400 Lek
Kurse 60%
2, 000 Lek 800 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë