Kufje me bluetooth Remax RB-S6

BM187113
3, 800 Lek
2, 200 Lek
Kursen: 1, 600 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kufje me Bluetooth Remax RB-S6. Të rehatshme për përdorim në aktivitete të ndryshme sportive.Këto kufje vijnë me dy ngjyra : të bardhe dhe të zeze. Të lehta sa një pupel, vetëm 24 gram.

Marka:
Remax
Modeli:
RB-S6
Pesha:
24 g
Vendi Prodhimit:
Kinë
Ngjyrat
Ngjyra:
E Bardhë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

BM571287
BalkMall Pesha: 0.30 kg Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Blu
Vendi ProdhimitKine NgjyraBlu
2, 000 Lek
I Disponueshëm

Të Ngjashme

Transport Falas
Kurse 44%
1, 800 Lek 1, 000 Lek
Kurse 26%
1, 900 Lek 1, 400 Lek
Kurse 33%
1, 800 Lek 1, 200 Lek
Kurse 33%
2, 300 Lek 1, 550 Lek
Kurse 31%
1, 600 Lek 1, 100 Lek
Kurse 31%
1, 800 Lek 1, 250 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë