Kufje me bluetooth Remax RB-T16

BM979140
2, 300 Lek
1, 550 Lek
Kursen: 750 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kufje te rehatshme me Bluetooth Remax RB-T16. Cilesia e zerit HD, Bluetooth 4.1 dhe punon ne nje distance deri ne 10m. Bateria zgjat deri ne 5 ore kohe bisede dhe 120 ore stand by. Karikohet per 2 ore. Butona Volumi + / - . Punon me sistemet Android dhe iOS.

Marka:
Remax
Modeli:
T16
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
E Bardhë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
Kurse 44%
1, 800 Lek 1, 000 Lek
Kurse 26%
1, 900 Lek 1, 400 Lek
Kurse 33%
1, 800 Lek 1, 200 Lek
Kurse 31%
1, 600 Lek 1, 100 Lek
Kurse 31%
1, 800 Lek 1, 250 Lek
Kurse 42%
3, 800 Lek 2, 200 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë