Kufje me bluetooth Remax RB-T20

BM630632
1, 900 Lek
1, 400 Lek
Kursen: 500 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kufje me bluetooth Remax RB-T20

Mjaft praktike dhe te thjeshta ne perdorim

Koha e karikimit: 2 ore.

Me nje dizajn te veçante, kjo kufje pershtatet me formen e veshit.

Lidhet me Bluetooth me te gjitha pajisjet elektronike.

Cilesia e larte e zerit.

Butonat shtese pothuajse jane eleminuar. Vetem nje buton kontrollon te gjithe funksionin e kufjeve.

Nuk ka asnje ndryshim midis se majtes dhe te djathtes. Vendosja e syzeve nuk ndikon ne perdorimin e saj.

Peshon vetëm 8 gr

Bluetooth: V4.1

E pershtatshme per sistemet iOS dhe Android.

Lidhet me 2 telefona njekohesisht.

Marka:
Remax
Modeli:
RB-T20
Pesha:
8 gr
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
E Bardhë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
Kurse 44%
1, 800 Lek 1, 000 Lek
Kurse 33%
1, 800 Lek 1, 200 Lek
Kurse 33%
2, 300 Lek 1, 550 Lek
Kurse 31%
1, 600 Lek 1, 100 Lek
Kurse 31%
1, 800 Lek 1, 250 Lek
Kurse 42%
3, 800 Lek 2, 200 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë