Kufje me Bluetooth

Kurse 36%
BM882388
1, 250 Lek
800 Lek
Kursen: 450 Lek
I padisponueshëm
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kufje me bluetooth. Mund te perdoren per te degjuar muzike dhe per telefonata. Cilesi e mire e zerit.

Vendi Prodhimit:
Kinë
Ngjyrat
Ngjyra:
E Bardhë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

BM207552
BalkMall Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Blu
Vendi ProdhimitKine NgjyraBlu
1, 350 Lek
I Disponueshëm

Të Ngjashme

Transport Falas
Kurse 44%
1, 800 Lek 1, 000 Lek
Kurse 26%
1, 900 Lek 1, 400 Lek
Kurse 33%
1, 800 Lek 1, 200 Lek
Kurse 33%
2, 300 Lek 1, 550 Lek
Kurse 31%
1, 600 Lek 1, 100 Lek
Kurse 31%
1, 800 Lek 1, 250 Lek
Kurse 42%
3, 800 Lek 2, 200 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë