Kufje Remax RM-512

BM124117
950 Lek
400 Lek
Kursen: 550 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kufje Remax RM-512. Komode ne perdorim. Vijne ne 4 ngjyra : te bardhe , te kuqe , te zeze dhe roze. Frekuenca 20 HZ-20 KHZ.Gjatesia 1.2 metra.

Marka:
Remax
Modeli:
RM-512
Vendi Prodhimit:
Kinë
Ngjyrat
Ngjyra:
E Bardhë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

Kurse 14%
BM886245
BalkMall Dimensionet: 35cm*20cm Materiali: Plastike Pesha: 1 kg Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
1, 400 Lek 1, 200 Lek
Kursen: 200 Lek
I Disponueshëm

Të Ngjashme

Kurse 38%
6, 500 Lek 4, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 44%
1, 800 Lek 1, 000 Lek
Kurse 26%
1, 900 Lek 1, 400 Lek
Kurse 33%
1, 800 Lek 1, 200 Lek
Kurse 40%
1, 250 Lek 750 Lek
Kurse 33%
2, 300 Lek 1, 550 Lek
Kurse 31%
1, 600 Lek 1, 100 Lek
Kurse 31%
1, 800 Lek 1, 250 Lek
Kurse 60%
2, 000 Lek 800 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë