Kufje Remax RM-S15

BM774115
2, 000 Lek
800 Lek
Kursen: 1, 200 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kufje sportive Remax RM-S15. Te gjata 1.2 meter. Kontroll per volumin. Perdoren ne aktivitete te ndryshme sportive. Keto kufje mund te perdoren per te degjuar muzike ndersa mikrofoni i integruar ju lejon te flisni ne telefon.

Marka:
Remax
Modeli:
S15
Vendi Prodhimit:
Kinë
Ngjyrat
Ngjyra:
E Verdhë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Kurse 38%
6, 500 Lek 4, 000 Lek
Transport Falas
Kurse 44%
1, 800 Lek 1, 000 Lek
Kurse 26%
1, 900 Lek 1, 400 Lek
Kurse 33%
1, 800 Lek 1, 200 Lek
Kurse 40%
1, 250 Lek 750 Lek
Kurse 33%
2, 300 Lek 1, 550 Lek
Kurse 31%
1, 600 Lek 1, 100 Lek
Kurse 31%
1, 800 Lek 1, 250 Lek
Kurse 58%
950 Lek 400 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë