Fishe Karikimi 3 ne 1

BM812814
600 Lek
I Disponueshëm
Çmimi në pikë: 600 points
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Fishe Karikimi 3 ne 1

Dizajn mjaft i veçante.

Vjen me 3 koka te ndryshme per karikim, Micro, Type-C dhe Lightning duke u lidhur me pjesen e fishes me ane te magneteve.

E pershtatshme per çdo lloj telefoni.

Koka rrotullohet 360 grade duke u pershtatur keshtu edhe me pozicionin e telefonit.

Vjen ne 3 ngjyra te ndryshme, Roze, Blu, Jeshile dhe te bardhe.

Gjatesia e fishes eshte 1m.

Fisha eshte e perbere nga drita LED dhe gjate karikimit ndizet. Drita fillon te shuhet ngadale derisa fiket nderkohe qe telefoni karikohet plotesisht.

Dimensionet:
1m
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
Rozë
Gjergji Muke
Koment
Si te porosit

Produkte të blera së bashku

Kurse 29%
BM603886
BalkMall Vendi Prodhimit: Kine Ngjyra: Silver
Vendi ProdhimitKine NgjyraSilver
1, 700 Lek 1, 200 Lek
Kursen: 500 Lek
I Disponueshëm
Transport Falas
BM4201568
BalkMall Dimensionet: 20.7x14.7x3 cm
1, 200 Lek
I Disponueshëm

Keni Parë

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 000 Lek
Transport Falas
1, 200 Lek
300 Lek
Kurse 31%
1, 950 Lek 1, 350 Lek
Kurse 38%
1, 600 Lek 1, 000 Lek
Kurse 29%
700 Lek 500 Lek
Kurse 29%
700 Lek 500 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë