Fishe Remax RC-073th 3 ne 1

BM396135
1, 050 Lek
500 Lek
Kursen: 550 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Fishe Remax RC-073th. Dizajn i vecante. Vjen me 3 koka te ndryshme per karikim, Micro, Type-C dhe Lightning, pra mund te perdoret per cdo telefone. 3 ngjyra te ndryshme, te verdhe, te zeze dhe te bardhe.

Marka:
Remax
Modeli:
RC-073th
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
E Bardhë

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Produkte të blera së bashku

BM168530
BalkMall Dimensionet: 40cm*12cm*30cm Vendi Prodhimit: Kine
Vendi ProdhimitKine
550 Lek
I Disponueshëm

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 000 Lek
Transport Falas
1, 200 Lek
300 Lek
Kurse 31%
1, 950 Lek 1, 350 Lek
Kurse 38%
1, 600 Lek 1, 000 Lek
Kurse 29%
700 Lek 500 Lek
Kurse 29%
700 Lek 500 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë