Kase Celulari per IPhone X

Kurse 67%
BM000673
1, 800 Lek
600 Lek
Kursen: 1, 200 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kase Celulari Iphone X

Mbroni celularin tuaj nga gervishtjet apo goditjet e ndryshme

Nuk le shenja gishtash

Vjen me dizajne te ndryshme

Marka:
Remax
Modeli:
iPhone X
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 000 Lek
Transport Falas
1, 200 Lek
300 Lek
Kurse 31%
1, 950 Lek 1, 350 Lek
Kurse 38%
1, 600 Lek 1, 000 Lek
Kurse 29%
700 Lek 500 Lek
Kurse 29%
700 Lek 500 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë