Kase kundra ujit per smartphone Remax RT-W2

BM793142
1, 300 Lek
550 Lek
You save: 750 Lek
Availability: 13 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kase kundra ujit per smartphone Remax RT-W2. Qendron siper ujit ne rast se ju bie telefoni nga duart. Rezistente deri ne 20 meter thellesi. Materiali cilesore i jep siguri telefonit tuaj.


Marka:
Remax
Modeli:
RT-W2
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
E Zezë

No reviews found

Similar products

Free shipping
3, 000 Lek
Free shipping
1, 200 Lek
300 Lek
Save 31%
1, 950 Lek 1, 350 Lek
Save 38%
1, 600 Lek 1, 000 Lek
Save 29%
700 Lek 500 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase