USB SanDisk 16GB

Kurse 36%
BM766644
1, 100 Lek
700 Lek
Kursen: 400 Lek
I Disponueshëm
+
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


USB SanDisk, vjen ne 2 madhesi 16GB dhe 32GB. 

16GB - 1100 leke
32GB - 1500 leke

Mund te ruani fotot, videot, dokumentat tuaja dhe me shume me keto USB.

Te lehta dhe mjaft praktike.

I merrni gjithmone me vete per te transferuar çdo lloj materiali qe ju nevojitet.

Marka:
SanDisk
Memorie e brëndshme:
16 GB
Vendi Prodhimit:
Kine

Nuk u gjet asnjë vlerësim

Të Ngjashme

Transport Falas
3, 000 Lek
Transport Falas
1, 200 Lek
300 Lek
Kurse 31%
1, 950 Lek 1, 350 Lek
Kurse 38%
1, 600 Lek 1, 000 Lek
Kurse 29%
700 Lek 500 Lek
Kurse 29%
700 Lek 500 Lek
Transporti

Transport i Shpejtë në Shqipëri, Kosovë & Maqedoni

Pagesat

Mënyrat e Pagesave në BalkMall

Kthimi & Rimbursimi

Deri në 15 Ditë