Tapet i gomuar per femije

BM026174
1, 150 Lek
In stock
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...

Tapeti i gomuar per femije vjen ne modele te ndryshme, me alfabet apo me qytet.

Femijet tuaj do te jene te sigurte teksa luajne mbi tapet. Edhe nese i ze gjumi aty, mund t'i lini pa problem, sepse nuk do te ftohen.

Perbehet nga 4 pjese, te cilat lidhen me njera tjetren. Çdo pjese i ka permasat: 60*60*1cm

Dimensionet:
60cmx60cmx1cm
Materiali:
I gomuar
Pesha:
0.50 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No posts found

Write a review

Customers also bought

BM916807
BalkMall
1, 500 Lek
In stock
BM488824
BalkMall
400 Lek
In stock
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase