Loder Druri per Femije Beilaluna

BM0751143
7, 000 Lek
In stock
Price in points: 7000 points
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe ...
Transporti
Pagesat
Our advantages
  • — 12 months warranty
  • — SMS notification
  • — Return and exchange
  • — Different payment methods
  • — Best price


Loder Druri per Femije

Dizajni ergonomik dhe ngjyrat e ndryshme e bejne kete lodren e preferuar te çdo femije. 

Femija juaj do te luaje dhe argetohet pafund.

Kjo loder druri zhvillon koordimin dhe balancimin e femijeve si dhe forcon kembet dhe krahet ndersa ata luajne. 

E pershtatshme per femije te moshes 12+ muaj. 

E certifikuar sipas ISO 9001.

Permasat e paketimit: 77*7*50 cm

Permasat: 58x 30 x 40 cm

No posts found

Write a review
Bli në BalkMall

Mënyrat e Pagesave

Transport i Shpejtë

Dërgesa në të gjithë Shqipërinë & Kosovë

Mundësi Kthimi / Ndërrimi

Ju mund të Ktheni ose Ndërroni Produktin