Set per Eksperimente Kimike Loder

BM314307
750 Lek
500 Lek
You save: 250 Lek
Availability: 61 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Përshkrimi

Ky set per eksperimente kimike, ju jep mundesine femijeve qe te vegjel te kultivojne pasionin per shkencen e kimise.

E pershtatshme per femije qe jane mbi moshen 8 vjeç.

Seti kimik permban: 2 proveza, Kripe, Boraks, Ngjites te lengshem, Epruveta, Ene te shkallezuar, Hinke, Luge, Kallepin e provezes dhe bazamentin.

Brenda paketimit perfshihet edhe manuali i perdorimit te tyre.

Karakteristikat

Dimensionet:
15.5*6*20.5 cm
Pesha:
0.50 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

Reviews

No reviews found

Similar products

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase