Dinosaur Robot per femije

Save 38%
BM578459
8, 000 Lek
5, 000 Lek
You save: 3, 000 Lek
Availability: 10 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Dinosaur Robot per femije

Dinosauri luan muzike, kercen, tregon tregime, enciklopedine e dinosaureve dhe mund te ece.

Te gjithe keto e bejne nje dhurate mjaft te veçante per femijet tuaj.

Materiali:
Plastike
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Similar products

Free shipping
Save 32%
2, 200 Lek 1, 500 Lek
Free shipping
Save 25%
2, 000 Lek 1, 500 Lek
Save 50%
900 Lek 450 Lek
Save 60%
750 Lek 300 Lek
Save 21%
2, 400 Lek 1, 900 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase