Fancy Zoo 4D AR Cards

BM904236
1, 000 Lek
500 Lek
You save: 500 Lek
Availability: 9 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Mesoni kafshet/peshqit/dinosauret/insektet me Fancy Zoo. Shkarkoni aplikacionin dhe kenaquni me femijen tuaj duke luajtur dhe mesuar sebashku. Vjen ne 14 Gjuhe te ndryshme.

Nje loje interesante, ku vendosen objekte virtuale 4D ne nje skene te vertete, që tregon një imazh të drejtpërdrejtë përmes një tableti, telefoni celular, në mënyrë që të arrihet ndërveprim i drejtpërdrejtë ndërmjet përdoruesve dhe mjedisit. Me kamerën për të kapur modelin njohës të kafshëve në kartat, mund të bashkëveproni me kafshët dhe të bëni fotografi me atë të preferuar dhe të ndani me miqtë.

Stimuloni kureshtjen e fëmijëve tuaj, ata do të shohin kafshët duke cicëruar, vrapuar dhe rrotulluar 360 grade.

Kafshët në kartat do të shfaqen nga 4D në ekran përmes teknologjisë AR.

Suportohet modaliteti VR, duke ju bere pjese e nje bote te vertete kafshesh.

Një sistem teknologjik që mëson faktet në lidhje me kafshët tokesore dhe detare, zogjtë, insektet dhe dinosaurët; e gjithë kjo nga vizualizimi audio.

Një lodër ndërvepruese, prindërit mund të bashkohen duke luajtur me fëmijët e tyre.

Si ta përdorni:

  1. Skanoni kodin QR në pjesën e prapme të kutisë për të shkarkuar Aplikacionin. Ose kërkoni "Fancy Zoo" në Apple Store. (IOS 5.0 e siper ose Android 4.0 e siper)
  2. Aktivizoni Aplikacionin: Skanoni kodin QR të vendosur brenda kutisë për të aktivizuar aplikacionin.
  3. Drejtojeni kameren tek një nga kartat dhe kafsha do të vijë në jetë menjëherë. Kafshët janë në gjendje të flasin, kërcejnë, ecin, notojnë, fluturojnë, etj.

Mund të zgjidhni 14 gjuhë, nëse nuk zgjidhni gjuhë kur nisni, default është anglisht dhe arabisht. Nëse zgjidhni anglisht, do të ketë vetëm anglisht, anglishtja është gjuha e paracaktuar.

Pesha:
1 kg
Vendi Prodhimit:
Kine

No reviews found

Similar products

Free shipping
Save 32%
2, 200 Lek 1, 500 Lek
Free shipping
Save 25%
2, 000 Lek 1, 500 Lek
Save 50%
900 Lek 450 Lek
Save 60%
750 Lek 300 Lek
Save 21%
2, 400 Lek 1, 900 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase