Laps 3D + 100m tel

BM016229_ED97
3, 500 Lek
2, 500 Lek
You save: 1, 000 Lek
Availability: 3 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Lapsi 3D është projektuar për dashamirësit e piktures, projektuesit, studentët, fëmijët, etj.

Lapsi 3D është një mjet i shkelqyer për këdo që është i interesuar në krijimin 3D - nga amatoret tek ekspertet. I vetmi kufizim i vizatimit 3D është imagjinata juaj!

Shpejtësia e perdorimit mund të ndryshohet sipas deshires.

Plastika nxehet dhe më pas ftohet në formë të ngurtë.

Një dhuratë e mrekullueshme për fëmijët krijues!

Karikus: 100-240 V 12 V2A

Pesha neto: 62 g

Pjesa plastike: 1.75 mm diametri

Vjen me 4 ngjyra: Vjollce, Roze, Blu, Jeshile

Perfshihen 20 paketa me tel me ngjyra te ndryshme me gjatesi 5 m secila.

Pesha:
1 kg
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
Blu

No reviews found

Similar products

Free shipping
Save 32%
2, 200 Lek 1, 500 Lek
Free shipping
Save 25%
2, 000 Lek 1, 500 Lek
Save 50%
900 Lek 450 Lek
Save 60%
750 Lek 300 Lek
Save 21%
2, 400 Lek 1, 900 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase