Loder Allçie per Femije

BM824169
700 Lek
400 Lek
You save: 300 Lek
Availability: 10 item(s)
+
Add to wish list
BalkMall
BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron d...


Kjo loder allçie eshte e pershtatshme per femije te moshes mbi 3 vjeç.

Nje menyre argetuese per te kaluar kohe me femijen tuaj duke ngjyrosur se bashku. Paketimi ka penelin dhe bojerat me ngjyra te ndryshme.

Nje dhurate e shkelqyer per femijet qe kane qejf artin. Femijet do te shprehin kreativitetin e tyre permes ngjyrave dhe dizjanit duke perdorur bojen qeramike dhe allçine. 

Materiali:
Allçi
Pesha:
1 kg
Vendi Prodhimit:
Kine
Ngjyrat
Ngjyra:
Blu

No reviews found

Similar products

Free shipping
Save 32%
2, 200 Lek 1, 500 Lek
Free shipping
Save 25%
2, 000 Lek 1, 500 Lek
Save 50%
900 Lek 450 Lek
Save 60%
750 Lek 300 Lek
Save 21%
2, 400 Lek 1, 900 Lek
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase